MAKE A RESERVATION

Promotion for Couples

To celebrate our special event, we provide diners different privileges with our promotion programs. In the Indochine-styled dining space, indulge in the incandescent light, premium spirits and casual to sophisticated dishes at our signature restaurant.

[Vietnameses Below]

Có người nói rằng, mùa thu là mùa của tâm hồn đang yêu chứ không phải mùa thay lá, đó là mùa cho những cuộc hẹn lãng mạn của các cặp đôi. Thật tuyệt vời khi được đắm chìm trong không gian của nhà hàng Opera Garden, nắm tay nửa kia, trong nền nhạc du dương cùng bông hồng người ấy trao tay.

Hãy để nhà hàng chúng tôi là điểm hẹn cho những khoảnh khắc tuyệt vời nhất, dù cho đó là lễ cầu hôn, kỷ niệm ngày cưới hay buổi gặp mặt bạn bè.


PROMOTION FOR COUPLES (GRAND OPENING)

  • Set menu of 550k++ for 1 person
  • 2 for the price of 1  (4 for the price of 2) ...etc..
  • + Validity: 10/8/2019 - 30/9/2019
  • This offer isn't valid with others

menu opera garden restaurant


OPERA GARDEN RESTAURANT

Address: No 6 Trang Tien, Hoan Kiem, Ha Noi
Book a table : Reservation@operagarden.vn
Reception : Reception@grandmarestaurant.com
Tel : +84 243 8689 666
Hotline: (+84) 916 018 535

dịch vụ tiệc cuối năm giá rẻ, nhà hàng sang trọng, tiệc sinh nhật tại nhà hàng, nhà hàng âu hà nội, best vietnamese restaurant in hanoi, du lịch ở đâu hà nội, gala dinner catering, wedding catering service, tiệc hội nghị hội thảo tại nhà hàng , restaurant near me best restaurants hanoi vietnamese restaurants in hanoi best restaurants in hanoi restaurant tripadvisor hanoi thẩm mỹ viện xuân hương

OPERA GARDEN: best restaurant in hanoi vietnam

Opera Garden proudly to be one of the most luxurious restaurants, where we redefine emblematic dishes of Europe, serve signature Vietnamese delicacies.